Sijainti: Runeberginkatu 15 A, 6.krs (Kamppi) 00100 Helsinki, Finland

Sinulle

Yksilöllinen lääketiede auttaa tukemaan terveyttäsi ja hyvinvointiasi ja toipumaan kroonisista sairauksista.


Perheellesi

Voimme auttaa sinua ja perheenjäseniäsi monissa terveyteen ja hyvinvointiin liittyvissä haasteissa.


Ammattilaisille

Teemme mielellämme yhteistyötä kanssasi, koulutamme ja tarjoamme Nordic-tuotevalikoiman käyttöösi.
Nordic Clinic harjoittaa ja edistää yksilöllistä (funktionaalista) lääketiedettä. Me tarjoamme sinulle yksilöllistä tietoa siitä, kuinka kehosi toimii ja mitkä ovat sen vahvuudet ja heikkoudet. Käytämme apuna testejä, joiden avulla saamme tietoa geneettisistä, biokemiallisista ja metabolisista tekijöistä. Testien avulla suunnitellaan hoito, jonka tavoitteena on optimaalinen terveys, hyvinvointi ja suorituskyky. Nordic Clinic hoitotyö tukee kehon terveyttä ja elinvoimaa sekä omaa paranemisprosessia. Keho pystyy korjaamaan, uusiutumaan ja paranemaan, kun sille annetaan siihen mahdollisuus.

Nordic Clinic keskittyy mm. seuraaviin ongelmiin: ruoansulatuskanavan häiriöt kuten ärtyneen suolen oireyhtymä, tulehdukselliset suolistosairaudet ja keliakia, allergiat ja ruokayliherkkyydet, hormonitoiminta, masennus ja ahdistus, autoimmuuni- ja tulehdussairaudet, krooninen väsymys ja sydän- ja verisuonitautien ja syövän ennaltaehkäisy.

   

Terapiat & hoidot


Ärtynyt suoli, tulehdukselliset suolistosairaudet, ummetus...

Masennus, stressi, ahdistus, krooninen väsymys...

ADHD, autismi, käytöshäiriöt...

Ruoka-allergiat, laktoosi-intoleranssi, keliakia, astma...

Lapsettomuus, insuliiniresistenssi, kuukautishäiriöt...

Ylipaino, alipaino, syömishäiriöt...


Mitä on yksilöllinen lääketiede?


Mielestämme terveydenhuollon tulee olla yksilöllistä jokaisen geeniperimän ja terveydentilan mukaan. Meidän lähestymistapamme ottaa huomioon sinun tilanteesi ja miten voimme auttaa sinua ottamaan vastuun omasta terveydestäsi. Lisätietoja yksilöllisestä lääketieteestä tästä linkistä (tulossa pian).
Klinikkamme

Vastaanoton kulku


Yksilöllisen lääketieteen lähestymistapa on varmistua, että todella ymmärrämme sinua, sinun kehoasi, elämäntapaasi ja terveyttäsi. Katsomme siis vähän syvemmälle kuin mihin ehkä olet vastaanotolla tottunut. Lue lisää tästä miten toimimme vastaanotolla ja mitä voit odottaa asiakkaana.