Sijainti: Runeberginkatu 15 A, 6.krs (Kamppi) 00100 Helsinki, Finland
Nordic Clinic on lääkäri- ja ravitsemuksen asiantuntijoiden vastaanotto Helsingin keskustassa. Lähtökohtamme ovat asiakaslähtöisyys, kokonaisvaltainen hyvinvointi, palvelualttius, huippuluokan osaaminen sekä terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisten välinen tiivis yhteistyö. Voimme tarjota sinulle yksilöllistä tietoa siitä, kuinka kehosi toimii ja mitkä ovat sen vahvuudet ja heikkoudet. Painotamme elimistön biokemiallisten toimintojen tuntemusta ja ruokavalion ja muiden elintapojen vaikutusta terveyteen ja sairauksien ennaltaehkäisyyn. Tavoitteenamme on, että myös asiakas itse oppii tuntemaan kehonsa ja kuinka edistää terveyttään. Käytämme apuna testejä, joiden avulla saamme tietoa perinnöllisistä, biokemiallisista ja metabolisista tekijöistä. Testien avulla suunnitellaan hoito, jonka tavoitteena on optimaalinen terveys, hyvinvointi ja suorituskyky. Nordic Clinic hoitotyö tukee kehon terveyttä ja elinvoimaa sekä omaa paranemisprosessia. Keho pystyy korjaamaan, uusiutumaan ja paranemaan, kun sille annetaan siihen mahdollisuus.

   

Terapiat & hoidot


Ärtynyt suoli, tulehdukselliset suolistosairaudet, ummetus...

Masennus, stressi, ahdistus, krooninen väsymys...

ADHD, autismi, käytöshäiriöt...

Ruoka-allergiat, laktoosi-intoleranssi, keliakia, astma...

Lapsettomuus, insuliiniresistenssi, kuukautishäiriöt...

Ylipaino, alipaino, syömishäiriöt...


Mitä on yksilöllinen lääketiede?


Mielestämme terveydenhuollon tulee olla yksilöllistä jokaisen geeniperimän ja terveydentilan mukaan. Meidän lähestymistapamme ottaa huomioon sinun tilanteesi ja miten voimme auttaa sinua ottamaan vastuun omasta terveydestäsi. Lisätietoja yksilöllisestä lääketieteestä tästä linkistä (tulossa pian).
Klinikkamme

Vastaanoton kulku


Yksilöllisen lääketieteen lähestymistapa on varmistua, että todella ymmärrämme sinua, sinun kehoasi, elämäntapaasi ja terveyttäsi. Katsomme siis vähän syvemmälle kuin mihin ehkä olet vastaanotolla tottunut. Lue lisää  tästä miten toimimme vastaanotolla ja mitä voit odottaa asiakkaana.