Sijainti: Runeberginkatu 15 A, 6.krs (Kamppi) 00100 Helsinki, Finland
 

Tarinamme

Harjoitamme ja edistämme funktionaalista lääketiedettä. Yksilöllinen ja kokonaisvaltainen lähestymistapamme terveydenhoitoon on auttanut potilaita jo vuodesta 2002 lähtien kun ensimmäinen Nordic Clinic perustettiin Tanskan Köööpenhaminaan. Siitä lähtien Nordic Clinic on niittänyt mainetta ensiluokkaisena tahona, joka auttaa ihmisiä matkallaan kohti optimaalista terveyttä ja hyvinvointia.

Lähestymistapamme

Lähestymistapamme perustuu kokonaisvaltaiseen ja syvälliseen ymmärrykseen siitä, miten kehosi toimii. Toiminnallisten ja geneettisten testien avulla saadaan yksilöllistä tietoa biokemiallisten ja perinnöllisten tekijöiden vaikutuksesta terveyteen Lisäksi huomioimme muun muassa elintavat, sairaushistorian ja ympäristölliset tekijät. Näiden monipuolisten tietojen pohjalta voimme kehittää yksilöllisen ja tehokkaan hoito-ohjelman. Korostamme klinikan ja asiakkaan välistä yhteistyötä, jonka tavoitteena on auttaa myös asiakasta itseään ymmärtämään kehoaan ja kuinka ennaltaehkäistä sairauksia.

Olemme osa Nordic-konsernia

Nordic Clinic on osa Nordic-perhettä. Haluamme edesauttaa yksilöllisen terveydenhuollon saavutettavuutta maailmanlaajuisesti. Panostamme erityisesti ammattilaisten kouluttamiseen, nuorten lupausten tukemiseen ja tehokkaaseen tutkimukseen. Tuotamme sisältöä ja ohjeita, jotta yksilöllinen lääketiede olisi helposti lähestyttävää ja yhä useammat ihmiset ympäri maailman voisivat hyötyä siitä.

Tavoitteemme

Nordic Clinic on perustettiin edistämään funktionaalista lääketiedettä. Tavoitteenamme oli ja on edelleen innostaa ja auttaa muita lääkäreitä ja terveydenhuollon ammattilaisia ymmärtämään, että tällainen käytäntö on mahdollista. 

Alunperin tavoitteinamme oli: 

  • Näyttää esimerkkiä, miten yksilöllinen lääketiede voi edustaa terveydenhuollon tulevaisuutta
  • Sisällyttää laaja-alainen kliininen laboratoriotutkimus potilaiden hoitoon; tunnistaa erityistä tukea tarvitsevat kehon biokemialliset toiminnot
  • Käyttää ravintoa ja tarvittaessa korkealaatuisia ravintolisiä tukemaan kehon kykyä uusiutua ja parantua. Emme koskaan sulje lääkitystä pois, mutta punnitsemme eri vaihtoehdot läpi huolellisesti ennen reseptilääkityksen määräämistä.
  • Hyödyntää funktionaaliselle lääketieteelle ominaisia laaja-alaisia näkökulmia käyttäen työkaluina esim. kattavia kyselylomakkeita, Matrix-kaavaketta ja aikajanaa.
  • Avoimuus ja läpinäkyvyys - Haluamme osallistua ja tehdä yhteistyötä kaikkien lääketieteen alan asiantuntijoiden ja toimijoiden kanssa, kuten funktionaalisen lääketieteen kollegat; allopaattisen lääketieteen kollegat; sairaalat; terveysviranomaiset; vakuutusyhtiöt ja poliittiset puolueet.

Toimintamme jatkuneen jo yli 15 vuotta, voimme väittää saavuttaneemme nämä alkuperäiset tavoitteet menestyksekkäästi. Nyt tarkoituksemme on saada yksilöllinen lähestymistapa ja funktionaalisen lääketieteen opit tutuksi yhä useammille potilaille ympäri Eurooppaa ja maailmaa.