Sijainti: Runeberginkatu 15 A, 6.krs (Kamppi) 00100 Helsinki, Finland
 

Nordic Clinic

Ensimmäinen Nordic Clinic avasi ovensa vuonna 2002 Kööpenhaminassa. Siitä lähtien Nordic Clinic auttanut potilaita kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja optimaalista terveyttä  ja saavuttanut kansainvälisesti ensiluokkaisen maineen modernin terveydenhoidon edelläkävijänä. 

Lähestymistapamme

Toiminitamme perustuu kokonaisvaltaiseen ja syvälliseen ymmärrykseen siitä, miten kehosi toimii solutasolla ja että myös itse opit ymmärtämään ja kuuntelemaan kehoasi. Voimme saada tietoa kehon toiminnoista ja terveydentilasta funktionaalisilla testeillä ja geenitesteillä. Funktionaaliset testit kertovat kehon tämänhetkisestä tilasta ja toiminnoista (aineenvaihdunta, suolisto, hivenaineet, kortisoli jne.), kun taas geenitestit kertovat perinnöllisten tekijöiden vaikutuksesta terveyteen. 

Lisäksi huomioimme mm. elämäntavat, sairaushistorian ja ympäristölliset tekijät. Laajan selvityksen pohjalta voimme tehdä sinulle yksilöllisen ja toimivan hoito-ohjelman. Meille on tärkeää, että myös asiakas itse on aktiivinen ja motivoitunut. Olemme helposti lähestyttävissä. Vastaanottokäyntien välillä voit ottaa yhteyttä henkilökohtaiseen asiakasavustajaasi. Hän on myös sinuun säännöllisesti yhteydessä vastaanottokäyntien välillä. 


Olemme osa Nordic-konsernia

Kuulumme Nordic-perheeseen, johon kuuluvat lisäksi Nordic VMS ja Nordic Laboratories. Tuomme yksilöllisen ja toimivan terveydenhuollon maailmanlaajuisesti kaikkien saavutettaviin. Panostamme erityisesti ammattilaisten kouluttamiseen, nuorten ammattilaisten tukemiseen ja tieteelliseen tutkimukseen. Tuotamme sisältöä ja ohjeita, jotta funktionaalinen lääketiede olisi helposti lähestyttävää ja yhä useammat ihmiset ympäri maailman voisivat hyötyä siitä. 


Tavoitteemme

Nordic Clinic perustettiin edistämään funktionaalista lääketiedettä. Tavoitteenamme oli silloin ja on edelleenkin, innostaa ja auttaa muita lääkäreitä ja terveydenhuollon ammattilaisia ymmärtämään kokonaisvaltaista lähestymistapaa terveyden hoitoon.

Alkuperäiset tavoitteemme olivat:

  • Näyttää esimerkkiä, miten funktionaalinen lääketiede voi edustaa terveydenhuollon tulevaisuutta
  • Sisällyttää laaja-alainen kliininen laboratoriotutkimus potilaiden hoitoon; tunnistaa erityistä tukea tarvitsevat kehon biokemialliset toiminnot
  • Käyttää ravintoa ja tarvittaessa korkealaatuisia ravintolisiä tukemaan kehon kykyä uusiutua ja parantua. Punnitsemme eri vaihtoehdot läpi huolellisesti ennen mahdollisen reseptilääkityksen määräämistä.
  • Hyödyntää funktionaaliselle lääketieteelle ominaisia laaja-alaisia näkökulmia käyttäen työkaluina esim. kattavia kyselylomakkeita, Matrix-kaavaketta ja aikajanaa.
  • Avoimuus ja läpinäkyvyys. Haluamme osallistua ja tehdä yhteistyötä kaikkien lääketieteen alan asiantuntijoiden ja toimijoiden kanssa, kuten funktionaalisen lääketieteen kollegat; allopaattisen lääketieteen kollegat; sairaalat; terveysviranomaiset; vakuutusyhtiöt ja poliittiset puolueet.

Toimintamme on jatkunut jo yli 15 vuotta ja voimme sanoa, että olemme saavuttaneet nämä alkuperäiset tavoitteet menestyksekkäästi. Nyt tarkoituksemme on tehdä yksilöllinen lähestymistapa ja funktionaalisen lääketieteen opit tutuksi yhä useammille potilaille ympäri maailmaa.