Sijainti: Runeberginkatu 15 A, 6.krs (Kamppi) 00100 Helsinki, Finland
 

Palvelut & Hinnat


Nordic Clinic vastaanotto 

Meille on todella tärkeää vastaanoton ja asiakkaan välinen toimiva yhteistyö. Odotamme asiakkaalta itseltään aktiivista osallistumista hoitoon ja halua panostaa terveyteensä. Mitä motivoituneempi ja tietoisempi potilas on, sitä parempi hoitotulos usein on. Konseptiimme kuuluu asiakasavustajan läsnäolo kaikilla vastaanotoilla. Hän kirjaa ylös muistiinpanot ja muut tiedot ja toimii vastaanottojen välillä ensisijaisena yhteyshenkilönä. Oheen olemme kuvanneet toimintatapojamme hieman tarkemmin. 


Asiakasavustaja

Nordic Clinic malliin kuuluu asiakasavustaja. Hän on paikalla vastaanottotilanteessa ammattilaisen apuna tekemässä muistiinpanot ja muut taustatyöt, jolloin lääkäri tai terapeutti voi keskittyä täysin omaan työhönsä. Hän vastaa puheluusi tai sähköpostiisi sekä ottaa sinut vastaan klinikalla. Vastaanoton jälkeen hän ottaa sinuun yhteyttä 1-2 viikon sisällä. Saat mahdollisuuden tarkistaa ja varmistaa saamiasi tietoja ja ohjeita. Hän ei ole vastuussa hoidosta, joten tarvittaessa asiakkaalle varataan uusi lääkärin/ravintoterapeutin aika.


Esitietolomake

Ensimmäisen ajanvarauksen yhteydessä lähetämme sinulle etukäteen täytettävät esitietolomakkeet. Lääkärisi tai terapeuttisi käy tiedot läpi perusteellisesti ennen ensimmäistä tapaamistanne. Näin vastaanottoaika voidaan hyödyntää optimaalisesti. Varmista siis, että täytät siihen kaiken oleellisen, millä voi olla merkitystä hoidon kannalta. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.  


Vastaanoton kulku

Vastaanoton kesto on 60 minuuttia.
Tyypillinen hoito-ohjelma käsittää 3-5 tapaamista. 

Se voi esimerkiksi näyttää tältä:   

1. vastaanotto: Potilas ja lääkäri/terapeutti tapaavat ja käyvät esitietolomakkeen yhdessä läpi. Ensimmäisen vastaanoton aikana lääkäri/terapeutti voi suositella sopivia testejä terveyden ja kehon toimintojen kartoittamiseksi ja alustavaa hoitosuunnitelmaa. Hoitosuunnitelma voi sisältää mm. ravitsemussuositukset, tarvittavat laboratorioanalyysit ja muut ohjeistukset tilanteesta riippuen.

2. vastaanotto: Toinen tapaaminen sovitaan yleensä noin 4-6 viikon päähän ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Potilaan kehitystä arvioidaan ja testitulokset analysoidaan. Tulosten perusteella voidaan määrittää tarkempi hoitosuunnitelma.   

3. vastaanotto: Tilanteen uudelleen arviointi. Kun potilaan akuutit oireet ovat parantuneet, keskustelun painopiste voi siirtyä lievempiin oireisiin, jotka ovat voineet jäädä aiemmin toissijaisiksi. Ravitsemukselliset suositukset ja jatkotutkimukset arvioidaan uudestaan tarpeen mukaan.

4. vastaanotto: Seuranta, arviointi ja kysymykset sekä ihanteellisesti hoidon päättäminen.   


Hinnasto

Lääkärinpalkkio 60 min

250,00€

Hormoniklinikka 75 min
- Gynekologin ja ravintoterapeutin yhteisvastaanotto

390,00€

Ravinto/ravitsemusterapeutti 60 min 
- Esitietolomake, konsultaatio, kirjalliset ohjeet  

200,00€

Todistukset
- Ajankäytön mukaan, alk.  

30,00€

Toimistomaksu
- Lisätään kaikkiin vastaanottomaksuihin  

15,00€

Muuta

Voimme järjestää vastaanoton myös puhelimitse tai Skypen / Zoomin välityksellä, hinnat kuten yllä.  

Hintaan eivät sisälly:
- Mahdolliset jatkotutkimukset, jotka määräytyvät yksilöllisesti tilanteen mukaan
- Vastaanoton jälkeen meille toimitettujen tulosten kommentointiin ja tulkintaan käytetty lääkärin/terapeutin työaika
- Vastaanoton jälkeen mahdollisesti laadittavat lausunnot, todistukset tai erikoissairaanhoidon lähetteetPeruutus

Ajanvaraus tulee perua puhelimitse viimeistään 2 arkipäivää ennen vastaanottoa. 
Puhelin 09 2314 4223