Nordic Clinic

Nordic Clinic on yksityinen lääkäriasema, jonka ensimmäinen toimipiste avasi ovensa vuonna 2002 Kööpenhaminassa. Hoitomme perustuu kokonaisvaltaiseen ja yksilölliseen lääketieteeseen.

Painotamme elimistön biokemiallisten järjestelmien tuntemusta sekä ruokavalion ja muiden elintapojen vaikutusta terveyteen ja sairauksia ennaltaehkäisyyn. Toisinsanoen emme keskity vain yksittäiseen oireeseen. Sen sijaan otamme huomioon terveyden kokonaisuutena ja ymmärrämme, että eri terveyden- ja elämän osa-alueet voi vaikuttaa toisiinsa. Esimerkiksi, vatsaoireet voivat heikentää aineenvahduntaa, joka taas voi madaltaa energiatasoja ja lisätä niin sanottua hapetusstressiä soluissa. Tämä voi aiheuttaa muutoksia geenien toiminnassa ja lisätä riskiä tautien ja sairauksien kehittymiselle. Hoito perustuu laboratoriotutkimuksiin, ruokavalio- ja elämäntapamuutoksiin sekä muihin tarvittaviin lääketieteellisiin hoitoihin, jossa kehon epätasapaino pyritään palauttamaan normaaliksi ja tukemaan sen hyvinvointia. Suunnittelemme hoidon henkilökohtaisesti jokaiselle asiakkaalle huomioiden muun muassa perimän, perussairaudet, ravinnon, henkisen tilan, liikunnan ja levon.

Haluamme tukea potilaita, joiden oireet ovat kroonistuneet, eikä apua ole välttämättä vielä löytynyt lukuisten yritysten jälkeen. Toisaalta haluamme tunnistaa sairauden ja sen juurisyyn mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta voimme hoitaa sen nopeammin ja ennaltaehkäistä muita oireita. Kannustamme ennaltaehkäisyyn, terveyden optimointiin ja vastuun ottamiseen omasta terveydestä.

ASIANTUNTIJAMME

Asiantuntijamme ovat pitkän linjan lääketieteen ammattilaisia ja osallistuvat jatkuvasti koulutuksiin Euroopassa ja USAssa. Haluamme asiantuntijoidemme olevan aina ajantasalla, niin tiedoissa kuin taidoissa, kokonaisvaltaisen lääketieteen uusimmasta tutkimustiedosta ja käytänteistä. Odotamme myös asiantuntijoidemme noudataavan kokonaisvaltaisen lääketieteen ja sairauden ennaltaehkäisyn periaatteita omassa elämässään. Tästä syystä asiantuntijamme voivat tarjota objektiivista lääketieteelliseen tutkimustietoon perustuvaa apua, mutta ymmärtävät myös potilaan henkilökohtaista kokemusta syvällisesti. Tämä luo ilmapiirin, jossa lääkäri ja potilas ymmärtävät toisiaan paremmin. Lääkäri voi myös näin auttaa potilasta helpommin optimoimaan terveyttään kokonaisvaltaisesti ja ennaltaehkäisemään sairauksia. 

COLLABORATORS

Nordic Clinic uses the best state of the art laboratories in both Europe and the USA to analyze samples. This allows us to work more easily based on the correct diagnosis. We recommend the most well-documented, but also clinically best medicines, herbal medicines and dietary supplements, in order to achieve the greatest possible effect in the treatment.

The extensive experience our therapists have raises the clinic’s internal competence level, not least at the internal medical records conferences. However, we recognize that we cannot be experts in all areas of health, and have therefore established contacts with clinics and therapists who practice other specialties.

DIALOGUE AND BLOW STAMPING

In recent decades, there has been a tremendous development in medical science and treatment. In traditional medicine, the focus is mostly on symptom treatment, while in Functional Medicine the focus is on personal and individual treatment of causes. Nordic Clinic has over time experienced a positive dialogue between the two worlds and sees more collaboration with its own doctor or specialist in connection with a course of treatment. In addition, we have also experienced a form of blow stamping, as we have several times experienced that our treatment strategies, after a number of years, become more accepted in the established system. We aim to create a strong link between ordinary medical treatment and targeted nutrition. This is done through an individually tailored treatment with a focus on the cause of the problem and not just the symptoms.

Copyright © Nordic Clinic 2021