Hinnasto


Nordic Clinic on yksityinen lääkäriasema ja hinnoittelumme sekä vastaanottomallimme eroaa julkisesta sektorista ja muista yksityisistä lääkäriasemista.

Vastaanottomme ovat pitkiä – noin 45-90 minuutin mittaisia. Jo ennen vastaanottoa asiantuntija tutustuu ennakkotietoihisi lomakkeista, jotka olet täyttänyt. Asiantuntija tekee sinulle tarkoin yksilöidyn hoitosuunnitelman. 

Usein tarvitaan useampi kuin yksi vastaanottokäynti hoidon edistymisen ja pitkäkestoisten tulosten takaamiseksi. Suositellut laboratoriotestit, tutkimukset, tulosten tulkitseminen ja lisäravinteet ovat omakustanteisia eivätkä kuulu Kela-korvauksen piiriin. Lääkäri suunnittelee yhteistyössä kanssasi hoidon keston ja tutkimukset ottaen huomioon motivaatiosi, ajankäytön mahdollisuutesi ja budjettisi.

Kela korvaus

Lääkärin vastaanotolta saa Kela-korvauksen normaaliin tapaan. Voit hakea korvausta lähettämällä vastaanotolta
saamasi hakemuksen ja liitteet Kelaan postitse kuuden kuukauden kuluttua maksun suorittamisesta. Huomioithan, että lääkärin suosittelemat testit eivät kuulu Kela-korvauksen piiriin.  

Peruutukset ja muutokset

Aika täytyy muuttaa tai peruuttaa viimeistään 2 arkipäivää ennen sovittua vastaanottoaikaa soittamalla 0447655705 tai sähköpostilla info@nordicclinic.fi. Esimerkiksi, jos aikasi on keskiviikkoaamuna, peruutus tulee tehdä viimeistään perjantaiaamuna. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme vastaanoton täyden hinnan.

Maksu

Maksu suoritetaan aina sähköpostilaskulla käynnin jälkeen. Maksuaikaa on 14 vuorokautta.

Hinnasto

Hinta sisältää

 • ennakkolomakkeet
 • lääkärin ennakkotyön sekä potilastietojärjestelmän kirjaukset
 • lääkärin ajan

Hinta ei sisällä

 • Tutkimusten ja testien hintaa. Lääkäri suosittelee nämä yksilöllisesti ja ne ovat aina vapaaehtoisia, mutta voivat olla merkittäviä hoidollesi. Lääkäri keskustelee aina kanssasi hinnasta ja tutkimuksista osana hoitosuunnitelmaasi. Teette suunnitelmat yhdessä.
 • Testien tulosten kommentointia ja tulkintaa. Tähän varataan toinen vastaanottokäynti.
 • Vastaanoton jälkeen laadittavien lausuntojen hintaa, todistuksia tai erikoissairaanhoidon lähetteitä.
 • AsiantuntijaAika (minuuttia)
  Lääkärin vastaanotto (etänä)

  ensikäynti max 90 min

  450 €

  jatkokäynti max 60 min

  300 €

  Copyright © Nordic Clinic 2021