Laboratoriotestit

Käytämme tieteellisesti tutkittuja huippulaadukkaita Nordic Laboratoriesin laboratoriotestejä ja analyysejä.


Käytämme yhteistyökumppanimme Nordic Laboratoriesin testejä. Testivalikoimasta löytyy yli 100 testiä joilla voidaan mitata esimerkiksi suoliston terveyttä, aineenvaihduntaa, ravitsemustilaa, hormonitasapainoa, sydänterveyttä, vastustuskykyä, peptideitä, borrelioosi, infektioita, ympäristörasitteita ja geenejä. Suomessa eniten käytetyt testit ovat suolisto- ja hormonitestit. Myös geenitestien kysyntä on kasvussa. Lääkäri voi suositella testiä antamaan lisätietoa oireiden juurisyistä, kehon toiminnallisista häiriöistä tai puutostiloista, jotka muuten jäisivät selvittämättä. Tulosten perusteella voidaan tehdä yksilöllisiä hoitolinjauksia.

NORDIC LABORATORIES

Nordic Laboratories on toiminut yli 20 vuotta tarjoten selkeitä ja laadukkaita laboratoriotestejä ja analyysejä. Nordic Laboratorioes on yksi maailman tunnetuimpia ja luotetuimpia tarkkojen laboratoriotestien valmistajia. Testit perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja jatkuvaan tuotekehitykseen. 

Huomioithan, että testit ovat omakustanteisia eivätkä kuulu Kela-korvauksen piiriin. Luethan tarkemmin hoitokäytännöistämme.

KÄYTTÄMIÄMME TESTEJÄ OVAT ESIMERKIKSI

Copyright © Nordic Clinic 2021