Aineenvaihduntatestit

Orgaanisten happojen mittaaminen selvittää aineenvaihdunnan toimivuutta. Aineenvaihduntaa mittaavalla testillä saadaan tietoa mm. suoliston toiminnasta, energia-aineenvaihdunnasta, hermovälittäjäaineista, ja aminohappoaineenvaihdunnasta. Koska aineenvaihdunta on avainasemassa monelle kehon toiminnalle, voi tulos selittää sellaisia oireita, mihin ei ole löytynyt muista tutkimuksista selkeää syytä, kuten uupumusta, ruoansulatusvaivoja, hermostoperäisiä oireita tai nivelkipuja. Tulos auttaa myös optimoimaan jokapäiväisiä elämäntapoja.

Testi tehdään kotona otettavalla virtsanäytteellä, jonka asiakas voi itse lähettää labraamme analysoitavaksi.

ORGANIC ACID TEST (OAT)

Orgaanisia happoja syntyy aineenvaihduntatuotteina. Niiden avulla saadaan tietoa esimerkiksi hiilihydraattien, rasvahappojen ja proteiinien aineenvaihdunnasta.

ORGANIX BASIC

Mittaa perusaineenvaihduntatuotteet ja aineenvaihdunnan tehokkuuden.

ORGANIX COMPREHENSIVE

Analysoi yli 45 eri markkeria, jotka kertovat aineenvaihdunnan toiminnasta kattavasti ja kokonaisvaltaisesti (mukaanlukien makroravinteiden aineenvaihdunta, suolistobakteerit, B-vitamiiniaineenvaihdunta, hermovälittäjäaineet, toiminnalliset vitamiini- ja hivenainetasot, metylaatio, solujen energiantuotanto, detoxifikaatio). Näiden pohjalta voidaan luoda hoito-ohjelma tai elintapaohjausta.

ORGANIX DYSBIOSIS

Mittaa aineenvaihdunnan ja antaa erityisesti tietoa puutteellisesta tai poikkeavasta suoliston mikrobiotasta.

Muut testit

Käytössämme on myös muita terveyttä mittaavia testejä. Testivalikoimasta löytyy yli 100 testiä, joilla voidaan mitata esimerkiksi suoliston terveyttä, aineenvaihduntaa, ravitsemustilaa, hormonitasapainoa, sydänterveyttä, vastustuskykyä, peptideitä, borrelioosi, infektioita, ympäristörasitteita ja geenejä.

Huomioithan

Testit ovat omakustanteisia eivätkä kuulu Kela-korvauksen piiriin. Luethan tarkemmin hoitokäytännöistämme.

Copyright © Nordic Clinic 2021